Hvem er vi?

Vi skaber unikke kundeoplevelser

GoAppified blev grundlagt i 2015 med formålet om at bringe apps og mobilbetalingsløsninger tættere på slutbrugeren. Vi ønsker at skabe unikke brugeroplevelser for vores kunder med funktionaliteter og resultater, der gør det umuligt ikke at blive “appificeret”.

De seneste år har formålet flyttet sig – og det mener vi ikke er skidt. Faktisk tror vi på, at vi skal følge med den teknologiske udvikling og dermed sikre de mest optimale løsninger for vores kunder. Nu er fokus på betalingsløsninger for små og mellemstore virksomheder,.

Vi har fokus på at bygge den bagvedliggende infrastruktur og være kundens tekniske sparringspartner for unikke digitale brugeroplevelser. Vi tror på en fremtid med digital selvbetjening og betalinger samt at nye omnichannel løsninger vil være med til at skabe nye resultater for vores kunder i en digital omstillingsproces.

Samarbejde med GoAppified vil garantere fleksibilitet, dedikation og høj kvalitet. Vores team bestående af app-udviklere, designere, specialister og projektkoordinatorer vil assistere dig i at skabe den perfekte brugeroplevelse ved at bygge bro mellem den fysiske og digitale verden.

Job hos GoAppified

Er du interesseret i et job hos GoAppified? Så se vores ledige stillinger og send en ansøgning i dag!

Se ledige stillinger

Kontakt GoAppified

Er du interesseret i at høre mere om os? Så kontakt os i dag!

Kontakt os