Loomis AB køber GoAppified ApS

Det er med stor glæde og megen stolthed, at vi kan meddele, at GoAppified er blevet købt af Loomis AB, som er et af de største kontanthåndterings selskaber i verden. Loomis AB er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm og har en årlig omsætning på 21 B.SEK og 400 kontorer i 20 lande med ca. 25.000 ansatte.

Købet af GoAppified sker i forlængelse af Loomis’ strategi om at flytte sig op i værdikæden for sine kontanthåndterings kunder. Der er med dette formål at selskabet Loomis Pay er blevet etableret, som vil blive det fortsættende selskab efter købet af GoAppified, der vil tilbyde en komplet digital betalingsplatform, der vil kunne håndtere alle typer af betalinger.

Betalingsmarkedet er under en kraftig forandring med liberaliseringen fra EU (PSD2) og den heraf nye betalingslov, samt den ændret betalingsadfærd mod færre kontanter, der stiller krav til omstilling og udvidelse af produktporteføljen til nye betalingsplatforme, når teknologierne smelter sammen til en betalingsoplevelse for brugeren.

Med erhvervelsen af ​​GoAppified vil Loomis få adgang til den knowhow og innovation GoAppified har skabt i betalingsmarkedet i Norden, hvor GoAppified bl.a. har bidraget med udvikling af betalingsløsninger som MobilePay-boksen til Danske Bank, EMV i Transit for Flytoget i Oslo og PAX betalingsterminaler med egen EMV L3-certificering og eget POS-system i skyen.

GoAppified vil i 3. kvartal i år flytte sine faciliteter og ansatte fra Ballerup til Loomis Danmarks adresse i Tåstrup og forventer at fusionen med Loomis Pay vil blive en realitet i 2021. Loomis Pay er det nye selskab, som vil blive ansvarlig for udvikling og levering af nye digitale betalingsløsninger i Loomis AB.

Det har været et privilegium for os alle i GoAppified at have været med på rejsen indtil nu, og jeg er især stolt af hvad vi har opnået sammen i de 5 år GoAppified har eksisteret. Vi har med salget af GoAppified til Loomis AB bevist at innovation og 100% fokus på vores kunders behov har været den rigtige strategi for GoAppified.

Mange tak til vores kunder, ansatte og ikke mindst til mine partnere og medstiftere af GoAppified, uden hvem vores virksomhed aldrig ville have været så succesrig som tilfældet har været.

Vi ser alle frem til at være en del af den fortsatte rejse med Loomis og til at bidrage og skabe en ny verdensledende betalingsudbyder med Loomis Pay.

Læs mere om Loomis Pay i Loomis ‘pressemeddelelse her.

Read the English version here.