RTC Transport: Kvalitet og økonomi var rigtig god

Med GoAppifieds mobile betalingsterminaler har RTC Transport gjort det muligt at tage imod betaling helt ude ved kunden, og dermed sikre betaling og hurtig ekspedition.

RTC Transport, der råder over 100 lastbiler som bl.a. køre pakkepost for Power og Punkt1 m.fl., har valgt GoAppified som leverandør af deres mobile betalingsterminaler. De benyttes til at tage imod fysisk betaling for de varer der er bestilt på internettet og dernæst køres ud til forbrugeren. Ligeledes tages betaling for de ekstra ydelser, RTC Transport udfører udover selve leverancen.

Den stigende internethandel, der i år 2016 var på mere end 100 mia. d.kr., har givet en øget vækst til transportselskaberne, som bringer bestilte varer fra internettet ud til forbrugeren. Den øgede aktivitet i internethandlen har også medført stigende svindel med bl.a. phishing og misbrug af stjålne kortoplysninger og falske internetsites, hvor op imod 400.000 danskere sidste år enten ikke fik deres vare leveret, eller fik tilsendt en dyrt købt kopivare.

Derfor forudser GoAppified en stigende efterspørgsel i betaling ved fysisk levering ved internethandel, da det er langt sikrere for forbrugeren og vil blive langt billigere for internetbutikken at gennemføre en betalingstransaktion ved fysisk handel end ved internethandel.

Økonomien gjorde det muligt

Grundet de prisstærke produkter fra GoAppified, har RTC Transport haft muligheden for at give alle chauffører deres egen betalingsterminal. Dette giver en ensartet service og giver alle kunder samme muligheder for betaling.

Læs mere herunder

Produkter:

S920 Betalingsterminal

“Vi har haft lejlighed til at teste GoAppifieds terminaler op imod dem vi havde i forvejen fra vores nuværende leverandør og fandt, at den samlet økonomi og kvalitet var rigtig god.”

Adm. Direktør Peter A. Røddik, RTC Transport A/S