Kokkenes Køkken – Selvbetjening i højsædet

Kokkenes Køkken er et selskab i Forenede Service, der har fokus på drift af virksomhedskantiner, der bl.a. er leverandør til TDC og alle deres lokationer på Sjælland, som dagligt betjener mere end 4.000 medarbejdere.

I forlængelse af en større ombygning af kantinefaciliteterne på Teglholmen ønskede TDC at gå væk fra betjente kassefunktioner til selvbetjente kasseløsninger, hvorfor Kokkenes Køkken fik til opgave at finde en leverandør, som både kunne tilbyde en selvbetjenings- og betalingsløsning i en og samme enhed.

Det handler om at øge flowet igennem kantinen

Valget faldt naturligvis på GoAppified, hvor man har besluttet at skifte alle eksisterende POS og betalingssystemer fra nuværende leverandør til model E800 med egenbetaling og bordscanner fra GoAppified, så TDC-medarbejderen blot vælger menu og scanner drikkevare, eller vælger disse på betjeningsskærmen.

Denne løsning betyder at man vil få et hurtigere flow igennem kantinen og mindre ventetid ved kasserne, da man samtidig øger antallet af selvbetjeningskasser med egenbetaling og kun bibeholder én betjent kasse.

Kantinedrift er i rivende udvikling

Kantinedrift er i en spændende udvikling mod ”convenience markedet” og oplevelsesøkonomi, hvor der stilles stadig større krav fra de medarbejdere og gæster, som benytter sig af virksomhedens kantinefaciliteter. En virksomhedskantine er ikke længere blot er et sted man opholder sig for at spise sin frokost, men et sted hvor man lader sig berige af den gode mad og får inspiration til nye madoplevelser, hvor der stilles krav om bæredygtighed og økologi, hvorfor kantinen også er blevet et centralt element i virksomhedens identitet og medarbejderpleje og en vigtig faktor i at udleve virksomhedens CSR-politik.

Den optimale kantinedrift

Ønsker du også at optimere din kantinedrift og udvide måden hvorpå dine gæster og medarbejdere, som ikke deltager i kantineordningen med løntræk, kan betale på – så læs mere på vores dedikerede side om selvbetjeningsløsninger eller kontakt os i dag.

Læs mere herunder

Løsningen:

Selvbetjening

Produkter:

E800 All-in-one POS

“Med GoAppified fandt vi en leverandør, som var yderst fleksible til at imødekomme vores krav og på kort tid kunne de levere os en gennemtestet løsning til kantinedrift, som allerede er i brug hos flere af GoAppifieds eksisterende virksomhedskunder, hvilket var en væsentlig parameter for vores valg af GoAppified.”

Regionsdirektør Maj Toppenberg, Kokkenes Køkken