Det skal være nemt for københavnerne at købe kulturoplevelser

Hver eneste dag er der københavnere der køber adgang til svømmehaller, museer og koncertsteder. De køber kaffe og kage til et forfatterarrangement på biblioteket eller de skal bruge garn, ler eller andre materialer på et af byens kreative værksteder.

Københavnerne og byens gæster har et ønske om, at det skal være hurtigt og nemt at betale, når de benytter byens mange tilbud. Det ønske deler Kultur- og Fritidsforvaltningen, som har en vision om at erstatte mange forskellige kasse- og betalingsløsninger med nye modeller. Og er samtidig godt i gang med at tilbyde flere betalingsmuligheder som Visa- MasterCard og MobilePay i Borgerservice og flere kulturhuse.

Gode erfaringer med GoAppified MiniPOS

Københavns Kommune har allerede taget modellen S920 med MiniPOS i brug tre forskellige steder – en museumsbutik/cafe, et bibliotek og et kulturhus. It-projektleder René Kjeld Torstensen i Københavns Kommune fortæller om de foreløbige erfaringer.

”Der er positive tilbagemeldinger fra alle medarbejdere, der har prøvet at have GoAppified miniPos i hænderne. Der er enighed om, at den er nem at betjene, og det er en god fleksibel løsning, som lever op til de behov, vi har. Den er håndholdt og kan tages med rundt til arrangementer inden- og udendørs, uden en masse ledninger og hardware dimser”.

MiniPOS – Bliv mobil med dit kassesystem

Med den mobile MiniPOS løsning, kan du nu tage dit kassesystem med dig på farten, hvor betaling og salg af produkter smelter sammen. Den mobile betalingsterminal giver dig maksimal frihed, når du kan vælge produkter direkte på den touch-følsomme skærm.

Betaling gennemføres nemt og hurtigt, hvorefter der udskrives kvittering for salg af produkter og betaling. Det hele konfigureres og styres via et intuitivt web-interface, hvor der er uendelige muligheder for salgsrapporter, lagerrapporter og meget mere.

Læs mere herunder

Produkter:

E500 All-in-one POS

A920 All-in-one POS

“Der er positive tilbagemeldinger fra alle medarbejdere, der har prøvet at have GoAppified MiniPOS i hænderne.”

IT-projektleder René Kjeld Torstensen, Københavns Kommune