Halifax Burgers vælger GoAppifieds betalingsløsning

Halifax Burgers, en af Københavns første restauranter med gourmetburgere på menukortet, træder et stort skridt ind i den digitale tidsalder, når man skifter sin eksisterende betalingsplatform til GoAppifieds betalingsløsninger, der vil omfatte alle Halifax Burgers restauranter med placering i og omkring København.

Fra april 2018 vil man som kunde i en af Halifax Burgers ni restauranter kunne betale ved nye betalingsterminaler fra GoAppified, og inden året er omme, vil alle gamle terminaler være udskiftet, og de nye betalingsløsninger implementeret. GoAppified skal levere mere end 50 betalingsterminaler, der skal håndtere den samlede omsætning hos Halifax Burgers.

Innovativ burgerrestaurant

– Vi kan se en udvikling, hvor vi på Halifax har brug for at imødekomme vores gæsters ønske om at kunne benytte både kreditkort og mobilbetalinger på samme betalingsterminal. Derfor var det naturligt for os at vælge GoAppified, der tilbyder kortbetaling med Dankort, kreditkort samt mobilbetaling med MobilePay og Apple Pay integreret i betalingsterminalen, fortæller Kristian Nørregaard fra Halifax Burgers.

– Derudover bruger vores personale i dag for meget tid på at afstemme, indtaste og registrere betalinger på rigtigt mange terminaler. Vi vil meget hellere, at de bruger al den gode energi på at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Det bliver muligt med GoAppified, da transaktioner automatisk bliver registeret i vores POS-system og sendt videre til e-conomic, tilføjer Kristian Nørregaard.

Start-ups med samme livssyn

– GoAppified og Halifax har samme livssyn og kommer ud af samme startup miljø. Vi fordrer innovation, åbenhed og gennemsigtighed og ikke mindst at imødekomme vores kunders ønsker og det, der betyder noget for dem. Halifax har fokus på den gode stemning kombineret med den perfekte sammensætning af simple ingredienser, som kunden selv kan sammensætte deres burger med. Det matcher GoAppifieds vision om åbenhed og fleksibilitet omkring vores kunders ønske til betalinger, fortæller Søren Jensen, CEO i GoAppified.

– Som Halifax arbejder vi hele tiden på at forbedre vores betalingsløsninger og var således også de første til at introducere MobilePay på egne betalingsterminaler og sidenhen Apple Pay. Vores løsninger med åbne API’er, giver ligeledes mulighed for at integrere med økonomisystemer som e-conomic og MS Dynamic, tilføjer Søren Jensen.

Læs mere herunder

Produkter:

S920 Betalingsterminal

“GoAppified er en innovativ virksomhed, der har fokus på at optimere vores forretningsgange, og vi får deres nyeste teknologi ’Pay-at-Table’. Det betyder, at tjeneren blot indtaster bordnummeret, han står ved på betalingsterminalen, og derefter får alle regninger vist. Dette er med til at reducere menneskelige fejl drastisk, hvilket er en stor gevinst for både os og vores gæster.”

Digital project lead Kristian Nørregaard, Halifax Burgers