Selvbetjeningsløsninger er en stor gevinst for vores kunder.

Hos FysioDanmark Hillerød og FysioDanmark Lyngby er der mere end 30 behandlere tilknyttet, hvilket har givet trængsel i receptionen, når alle patienter skulle betale sin regninger på samme tid flere gange om dagen. Det sker nu let og hurtigt ved de 2 opstillede Selvbetjeningsterminaler fra GoAppified.

Med indførelse af bl.a. kontaktløs kortbetaling uden brug af pinkode og nye mobile betalingsformer, er Kundernes forventning til betalingsoplevelsen stærkt stigende, som har affødt et betalingsmarked i en rivende udvikling, hvor kravet er at betaling skal ske intuitivt og uden unødig ventetid for den betalende.

Som betalingsudbyder udvikler GoAppified hele tiden nye og smarte betalingsløsninger og har i samarbejde med FysioDanmark og Complimenta netop introduceret vores egen Selvbetjeningsterminal, der betyder at FysioDanmark nu kan tilbyde sine patienter at betale for den behandling de har modtaget med det samme.

Man benytter blot sit sygesikringskort

Patienten logger sig blot ind med deres sygesikringskort eller CPR-nummer på Selvbetjeningsterminalen efter endt behandling og får præsenteret sit udestående fra de indtastede oplysninger i ComplimentaWork. Dernæst vælger patienten sin foretrukken betalingsmetode og betaler sine regninger.

Patienten kan vælge at få sin kvittering printet eller sendt til sin e-mailadresse uden brug af personale fra FysioDanmark, som hermed får frigjort ressourcer og samtidigt øger sit cash flow, da betalingen overføres med det samme for den udførte behandling.

Nedsætter ventetiden og øger tilfredsheden

Hos FysioDanmark Hillerød og FysioDanmark Lyngby er der mere end 30 behandlere tilknyttet, hvilket har givet trængsel i receptionen, når alle patienter skulle betale sin regninger på samme tid flere gange om dagen, som nu kan ske ved de 2 opstillet Selvbetjeningsterminaler fra GoAppified.

Ejer Thomas Höfelsauer og Lars Bryde Lind af FysioDanmark Hillerød, Lyngby & Hørsholm har store forventninger til den ny selvbetjente betalingsløsning fra GoAppified.

”Vi har indtil nu måtte hyre et eksternt vikarbureau til at tage vores telefoner, da vores receptionister ikke har kunnet følge med i de mange arbejdsopgaver, som opstår når der løbende kommer nye gæster der skal til behandling eller i vores motionscentre, samtidig med at der hver halve time skal foretages ca. 20 ekspeditioner for de behandlinger der er udført, udtaler direktør Thomas Höfelsauer fra FysioDanmark.

Et betalingsmarked i opbrud

Betalingsmarkedet er i en rivende udvikling og på vej væk fra et monopoliseret marked, der tidligere var kontrolleret af bankerne og Nets med generiske betalingsløsninger. Til at blive meget mere fragmenteret med behov for vertikale betalingsløsninger, som vil levne plads til nye betalingsudbydere, som GoAppified.

”Vores succes indtil nu beviser at efterspørgslen er der og vores fokus på vertikale betalingsløsninger har været rigtig, som vi har bevist med den hvide MobilePay boks vi fik udviklet til Danske Bank, vores mobile betalingsløsning til Roskilde Festivalen og Halifax burgerkæden, nye kantineløsninger og nu Complimenta og Fysio Danmark, som vi forventer os rigtig meget af”, udtaler direktør Søren Jensen fra GoAppified.

ComplimentaWork benyttes hver dag af 3.000 behandlere, som er ansat hos Fysioterapeuter, Fodterapeuter, Kiropraktorer, Alternative behandlere, Psykologer, Klinikkæder og Kommunale Sundhedshuse m.m., som alle nu kan gøre brug af tilbud fra GoAppified om Selvbetjening.

Læs mere herunder

Løsningen:

Selvbetjening

Produkter:

E800 All-in-one POS

E500 All-in-one POS

“Vi forventer derfor at udstyret har sparet sig selv hjem efter de første 3 måneder, samtidigt med at vi får pengene ind med det samme for de gennemførte behandlinger.”

Direktør Lars Bryde Lind, FysioDanmark Hillerød