Det Kongelige Danske Musikkonservatorium vælger GoAppifieds betalingsløsning

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er Danmarks største og ældste uddannelsesinstitution for klassiske musikere og musikpædagoger. Konservatoriet, der både er en uddannelses- og kulturinstitution, har en stærk international profil og samarbejder med en række af de bedste konservatorier i verden.

En nem og optimeret løsning 

Med ca. 250 koncerter om året er der et stort publikum, som kommer for at opleve de musikstuderende og den klassiske musik. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har derfor indgået en aftale om anskaffelse af en samlet betalingsløsning med kassesystemer og håndholdte terminaler med GoAppified.

”Vi har igennem året rigtigt mange gæster igennem vores koncerter og da de både har brug for at betale for garderoben og købe forfriskninger i baren til pausen, havde vi brug for en betalingsløsning, som var fleksibel og dynamisk på samme tid, hvorfor valget blev GoAppified og deres betalingsløsning.

Med de nye håndholdte kassesystemer ved model A920 har vi nu mulighed, for at optage ordre på det vores koncertgæster ønsker at købe af forfriskninger til pausen, og vi kan gøre dette på GoAppifieds håndholdte kassesystem. Med dette nye system kan vi tage imod ordrer og betaling på samme terminal, samt udskrive en kvittering til kunden og en ordrekvittering til os selv. Kundens kvittering indeholder et unikt ordrenummer samt kundens navn, så vi i pausen kan udlevere det købte mod forevisning af kvittering. Vi kan dermed ekspedere langt flere gæster end vi tidligere har været vant til,” udtaler Teamleder Henriette Ravnkilde Jensen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Fra stationært til mobilt 

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har anskaffet 2 stationære kassesystemer model E500 og 6 håndholdte model A920 håndterminaler med POS og indbygget MobilePay, som dynamisk kan ændre produktsortiment til alle koncerterne. De kan derudover benyttes alle steder i bygningen, da de kommer med 4G mobil dataopkobling og benytter den samme back-end hos GoAppified.

Ønsker du at få mere at vide om vores fleksible detailløsning til butikker, er du velkommen til at kontakte os her.

Læs mere herunder

Produkter:

E500 All-in-one POS

A920 Håndholdt POS