Blomsterpigen udvider sin åbningstid til alle døgnets 24 timer

Med ophævelsen af lukkeloven og udvidelse af de teknologiske muligheder så forbrugeren nu kan handle i døgnets 24 timer er forventninger til åbningstider gået hen og blevet ”pervasive”, som er det engelske udtryk for at forbrugeren i dag, vil undre sig mere over at en butik er lukket end at den er åben!

Dette ligger pres på detailhandlen da det ikke er alle butikker, som har mulighed for at have åben i døgnets 24 timer, men kan også betyde at man vil gå glip af forretning når forbrugerens indkøbsvaner ændrer sig.

Med udviklingen forventer man at en større andel af vores indkøb vil blive impulsindkøb når man ikke længere skal tage hensyn til bl.a. åbningstider, hvorfor der vil tilgå en øget konkurrence fra de konkurrenter der i forvejen holder længe åbent og udvider sit sortiment til bl.a. også at være blomsterbuketter m.m.

Blomsterpigen i Vodskov har sammen med GoAppified, der er leverandør af deres kassesystem med integreret kortbetaling valgt at tage kampen op med den øget konkurrence, hvorfor Blomsterpigen har udvidet deres aftale og købt GoAppifieds selvbetjeningsløsning med integreret betaling, som også tager imod MobilePay.

Dette betyder at kunderne udenfor åbningstid nu kan aktivere dørlåsen med deres mobiltelefon og gå ind i den forreste del af butikken og selv ekspedere sig med den buket man ønsker at købe og betale for denne med kort eller MobilePay og få en kvittering på købet, som man kender det fra Supermarkedernes selvbetjeningskasser.

Fordelen ved at benytte sig af selvbetjeningskasse udenfor normal åbningstid er mange, men for Blomsterbutikken betyder det at salget bliver bogført automatisk i e-conomic og pengene går ind med 2 dages bankudbetaling og at kunderne ser det som en udvidet service og det ikke koster butiksejeren mere end indkøbet af en selvbetjeningsløsning.

GoAppified levere 2 modeller til selvbetjening, som adskiller sig ved en større skærm og bedre hardware konfiguration, men som kan det samme og koster følgende:

PAX model E500 til selvbetjening: 14.995 kr. plus moms

PAX model E800 til selvbetjening: 19.995 kr. plus moms

For begge systemer tilgår der en Gateway licens på 399 kr. om måneden der giver adgang til at benytte den installeret POS software for selvbetjening og fuld service og vedligehold med PSP-ydelsen til kortbetaling og MobilePay samt 4G SIM kort med fri data til aflevering af realiseret betalingsdata i skyen

Interessante links

Besøg Blomsterpigen på Facebook

Blomsterpigen

Produkter:

E500

Løsninger:

Selvbetjeningsløsninger