Rengøring af POS og betalingsterminaler

Mange bekymrer sig med rette i disse tider over mulige smittekilder til Corona virussen, hvorfor vi kommer med vores anbefalinger til hvordan man bedst holder sit POS og betalingsudstyr fri for bakterier og hermed bidrager til at reducere smittespredning med Coronavirus og andre bakterielle sygdomme.

PAX model A920, E500 og E800 kendetegnes alle ved at have Pin-on-Glass (PoG) på betalingsterminalen, da de ikke er forsynet med knapper, hvorfor disse terminaler er lettere at rengøre med skærm rens baseret på alkohol, som herefter aftørres med en tør klud.

Hvordan rengør jeg bedst min POS og betalingsterminal?

Før du rengør din POS og betalingsterminal, bør du følge disse råd:

1. Hvis betalingsterminalen er tilsluttet en stikkontakt, skal du tage stikket ud og slukke for terminalen (hvis muligt).

2. Påfør lidt skærmrens og gnid forsigtigt ydersiden af POS og betalingsterminalen med en tør klud og skærmoverfladen. Vær særlig grundig omkring siderne og knapper, hvor kunden har en tendens til at holde terminalen. Hvis et område bliver for vådt, skal du straks tørre det med en tør klud eller papirhåndklæde (undgå at sprøjte skærmrens direkte på åbningen til kortlæser på terminalen).

3. Brug rengøringskortet (til chip- og skørespor) i henhold til producentens instruktioner.

4. Vask dine hænder bagefter og tænd kortmaskinen igen, hvis den var slukket før.

Vi anbefaler at man på betalingsskærmen og på betjeningsskærmen benytter sig af skærmfilter, så man over tid ikke beskadiger udstyret, når man benytter skærm desinficerende midler til at holde skærmene bakteriefri.

Du kan købe dit skærmfilter hos GoAppified til følgende priser:

PAX model E500 skærmfilter til betjeningsskærm (OEMPrime+): 49 kr.

PAX model E800 skærmfilter til betjeningsskærm (OEMPrime+): 99 kr.

PAX model Q20 skærmfilter til betalingsterminal (OEMHybrid): 99 kr.

PAX model A920 skærmfilter til betalingsterminal (OENHybrid): 99 kr.

*Alle priser er eksklusive moms

Hvis du er interesseret i at købe et skærmfilter, så kontakt support@goappified.com eller din personlige GoAppified kontakt.